→ΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ

→ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

→ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ"Όλα αλλάζουν όταν εσύ αλλάζεις".

Jim Rohn, συγγραφέας

 

Έχουμε 21 επισκέπτες συνδεδεμένους
menu3


Γυμνάσιο

«Αν θέλεις να φτάσεις ψηλά,

άρχισε από τα χαμηλά»  

Στο Γυμνάσιο ο μαθητής χρειάζεται να μάθει να εργάζεται κυρίως μόνος του, θα πρέπει όμως να έχει γερές βάσεις στα βασικά μαθήματα που θα του χρειαστούν για την εισαγωγή του στην ανώτατη εκπαίδευση.

 •  Α΄- Β΄- Γ΄  Γυμνασίου

Προσφέρεται ένα οικονομικό πρόγραμμα στα Μαθηματικά,  τα Ελληνικά, στη Φυσική και στη  Χημεία .  Ο μαθητής, ανάλογα με τις ανάγκες του, μπορεί να επιλέξει όσα μαθήματα τον ενδιαφέρουν.


Λύκειο

" Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο,

η προετοιμασία είναι το κλειδί της επιτυχίας." 

[Alexander Graham Bell, 1847-1922, Σκωτσέζος εφευρέτης (του τηλεφώνου)]

 

 • Α΄ Λυκείου

Δίνεται ιδιαίτερο βάρος σε όλα τα βασικά μαθήματα (φυσικές & μαθηματικές επιστήμες, αρχαία και νέα ελληνική γλώσσα) ώστε ο μαθητής να έχει καλές επιδόσεις στο σχολείο, κυρίως όμως να αποκτήσει τις απαραίτητες βάσεις στα εξεταζόμενα μαθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων.

Για την καλύτερη εμπέδωση της ύλης πραγματοποιούνται test μέσα στην τάξη αλλά και προγραμματισμένα επαναληπτικά διαγωνίσματα σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.


 • Β΄ Λυκείου

Οι μαθητές πρέπει να έχουν αποφασίσει για τις σχολές που τους ενδιαφέρουν ώστε το κύριο βάρος να πηγαίνει στα μαθήματα που απαιτούνται για την εισαγωγή τους στις σχολές αυτές. Τα τμήματα χωρίζονται σε θετικών και ανθρωπιστικών σπουδών.

Για την καλύτερη εμπέδωση της ύλης πραγματοποιούνται test μέσα στην τάξη αλλά και προγραμματισμένα επαναληπτικά διαγωνίσματα σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Από Β΄ Λυκείου αρχίζει και η προετοιμασία των μαθητών για τις πανελλαδικές εξετάσεις με  διδασκαλία μαθημάτων της Γ΄ Λυκείου, τα οποία συνεχίζονται στα θερινά τμήματα. Με τον τρόπο αυτό η διδασκαλία της ύλης στη Γ΄Λυκείου ολοκληρώνεται μέχρι τέλος Ιανουαρίου ώστε να υπάρχει άφθονος χρόνος για εξαντλητική επανάληψη, που όπως έχει διαπιστωθεί είναι το "κλειδί" της επιτυχίας! 


 • Γ΄ Λυκείου

Γίνεται μεθοδική και εντατική προετοιμασία σε ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα  για την εισαγωγή στην ανώτατη εκπαίδευση. 

Προγραμματισμένα τρίωρα διαγωνίσματα προσομοίωσης σε όλα τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

Μαθητές και γονείς ενημερώνονται από την αρχή του σχολικού έτους για το πλήρες πρόγραμμα διαγωνισμάτων όλης της χρονιάς.

Λειτουργούν τμήματα Γενικού  (ΓΕΛ) και Επαγγελματικού (ΕΠΑΛ) Λυκείου.

Η διδασκαλία της ύλης ολοκληρώνεται μέχρι τέλος Ιανουαρίου, οπότε ακολουθεί το πολύ σημαντικό, για την επιτυχία του μαθητή, στάδιο της τελικής, ολοκληρωμένης επανάληψης. 

 

Καλοκαιρινή προετοιμασία

Από 21 Ιουνίου  (πρόγραμμα 5 εβδομάδων) θα λειτουργήσουν τμήματα προετοιμασίας από Α΄ για Β΄ Λυκείου και από Β΄ για Γ΄ Λυκείου.

Επίσης, για τους μαθητές Γυμνασίου–Λυκείου προσφέρουμε ατομικά μαθήματα με χαμηλό κόστος ώστε να καλύψουν τυχόν κενά σε μαθήματα που τους ενδιαφέρουν ή να βελτιώσουν το επίπεδό τους σε βασικά μαθήματα που παίζουν βαρύνοντα ρόλο στην εισαγωγή τους στην ανώτατη εκπαίδευση.

   

    

   ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε. "Πέτρος Μπουρτζινάκος" - ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΥ 97, Ν. ΚΟΣΜΟΣ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΚΑ) - ΤΗΛ: 210-9765353, 210-9021901

   κατασκευή ιστοσελίδας dynamicsite.gr 
   powered by: dynamicsite